NEXT GENERATION INVESTMENT BANKING

Members network
Limited Mobile Version
POLYG

Polygiene

News article

Print

POLYGIENE: INLEDER SAMARBETE MED JAPANSKA GOLDWIN


STOCKHOLM (Direkt) Odörkontrollbolaget Polygiene inleder ett samarbete med japanska Goldwin som innehar och utvecklar ett flertal premiumvarumärken inom sport och fritid, däribland The North Face. Det framgår av ett pressmeddelande.Den första ...

STOCKHOLM (Direkt) Odörkontrollbolaget Polygiene inleder ett samarbete med japanska Goldwin som innehar och utvecklar ett flertal premiumvarumärken inom sport och fritid, däribland The North Face.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den första produktlanseringen gäller fem olika strumpmodeller som ingår i The North Face vår- och sommarkollektion 2017 vilka kommer få Polygienes luktkontrollteknologi.

De Polygienebehandlade strumporna säljs i Goldwins webbshop samt via japanska Goldwin/The North Face-butiker och i japanska varuhus med start våren 2017.

"Vi har stora förhoppningar på samarbetet med Goldwin på sikt. De har ett stort utbud av japanska varumärken inom sport och fritid. Köpkraften hos asiatiska konsumenter är på starkt uppåtgående och efterfrågan på sportartiklar och träningskläder är redan stor i Japan", säger Polygienes vd Christian von Uthmann.

Goldwin innehar varumärkesrättigheterna för The North Face i Japan och Sydkorea samt har ett strategiskt partnerskap med amerikanska The North Face Inc om att utveckla varumärkets affärer i dessa länder.